Hozzávalók:
málnalekvár (néhány evőkanálnyi)
málna ízlés szerint, díszítésnek, plusz ha formákba öntjük, akkor is beleszórhatunk még párat
sajtkrém (nálam boci tubusos volt) 10dkg.
250 g tejszín
cukor (én nem tettem bele, Kedves szerint hiba volt, ki lehet próbálni cukorral is)
A saját készítésű málnalekvárból, ha van, tetszőleges evőkanálnyi mennyiséget keverjünk hozzá a fagyigépbe öntött tejszínhez, majd beleadagoljuk a sajtkrémet is, és várjuk, hogy elkészüljenek a gombócok! Fagyasszuk, fogyasszuk!
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.