Málnás sajtkrém fagyi

2012.06.29. 17:57

Hozzávalók:

málnalekvár (néhány evőkanálnyi)

málna ízlés szerint, díszítésnek, plusz ha formákba öntjük, akkor is beleszórhatunk még párat

sajtkrém (nálam boci tubusos volt) 10dkg.

250 g tejszín

cukor (én nem tettem bele, Kedves szerint hiba volt, ki lehet próbálni cukorral is)

A saját készítésű málnalekvárból, ha van, tetszőleges evőkanálnyi mennyiséget keverjünk hozzá a fagyigépbe öntött tejszínhez, majd beleadagoljuk a sajtkrémet is, és várjuk, hogy elkészüljenek a gombócok! Fagyasszuk, fogyasszuk!

A bejegyzés trackback címe:

https://moniqsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr825412815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása