A bundázott almához én két-három zöldalmát használtam. Előszöris
megpucoltam őket, és egy centis körökre vágtam, majd kivágtam a
magházukat.
Elkészítettem egy sűrű palacsintatésztát:
1 tojás
10 dkg. liszt
2 tk. cukor
1 dl. tej
0.5 dl víz
segítségével.
Az almákat beleforgattam lisztbe, és belemártogattam a
palacsintatésztába, majd előmelegített olajban kb. 10 perc alatt
kisütöttem. Falatkákat is készítettem, amiket szintén bemártogatva
kisütöttem, úgy is nagyon finom lett. A belseje krémes, a külseje
ropogós. Fahéjas cukorral szórjuk meg, és kínáljuk melegen!:)

A bejegyzés trackback címe:
https://moniqsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr705412884
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.