Nektarinos eper dzsem

2012.06.18. 18:18

Nincs is jobb, mint az eperlekvár, és ha ehhez pici nektarint is keverünk, csak fokozhatjuk az élvezeteket!:)

Hozzávalók:

1,2 kg. földieper

300 g. nektarin

4:1 dzsemmesítő

200 g. cukor ( több/kevesebb, ízlés szerint)

1 citrom reszelt héja

 

A hozzávalókat megmossuk, összeturmixoljuk, némi gyümölcsöt egészben hagyunk, hogy darabok is legyenek a lekvárban. Hozzáadjuk a dzsemmesítőt, majd mikor már forr, belefőzzük a cukrot is. Melegen belemerjük az üvegekbe, dunsztoljuk, és felcimkézzük, hogy véletlen se keverjük össze mással.

A bejegyzés trackback címe:

https://moniqsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr895412782

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása