Nincs is jobb, mint az eperlekvár, és ha ehhez pici nektarint is keverünk, csak fokozhatjuk az élvezeteket!:)
Hozzávalók:
1,2 kg. földieper
300 g. nektarin
4:1 dzsemmesítő
200 g. cukor ( több/kevesebb, ízlés szerint)
1 citrom reszelt héja
A hozzávalókat megmossuk, összeturmixoljuk, némi gyümölcsöt egészben hagyunk, hogy darabok is legyenek a lekvárban. Hozzáadjuk a dzsemmesítőt, majd mikor már forr, belefőzzük a cukrot is. Melegen belemerjük az üvegekbe, dunsztoljuk, és felcimkézzük, hogy véletlen se keverjük össze mással.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.