Hozzávalók: 50 dkg. gomba, 1 nagy fej vöröshagyma, 2dl tejföl, 2 ek. olaj, 1 ek. liszt, pirospaprika, só
A hagymát apróra vágva az olajban megfonnyasztjuk, beletesszük a pirospaprikát, felöntjük 1 dl vízzel, megsózzuk. Beletesszük az apróra vágott szeletelt gombát, puhára főzzük. A lisztet a tejföllel elkeverve ráöntjük, egyet forraljuk.
A bejegyzés trackback címe:
https://moniqsagok.blog.hu/api/trackback/id/tr925412830
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.