Hozzávalók: 4 db. zöldpaprika, 50 dkg. gomba, 1 fej vöröshagyma, 5 dkg. vaj, 1 csokor petrezselyemzöld, 2 db. tojás, 1 ek. morzsa, 20 dkg. trapista sajt, só.
Az apróra vágott hagymát a vaj felén megfonnyasztjuk, beletesszük az apróra vágott gombát, petrezselymet, sózzuk és addig pároljuk, míg a levét elfőtte. A tűzről levéve elkeverjük a tojásokkal, a morzsával és a sajt felével. A kimagozott paprikába töltjük, amiket kivajazott tűzálló tálban egymás mellé fektetünk. Sajttal megszórjuk, és a sütőben megsütjük.
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.